tisdag 28 december 2010

Top Gear

Jag gjorde den här tavlan till min bror, han fick den i julklapp. Top Gear gänget, Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May.

torsdag 16 december 2010

Kids

Hade en beställning på julklapp, en liten tavla. Två kids denna gången.

Polis,Polis..

Förra helgen var det dags för en väggmålning i Munkedal, Emilio som är snart 5 år är ett stort fan av polisbilar så den 4 meter breda väggen skulle därmed täckas av just två polisbilar.
Vänligt nog så fick jag huset för mig själv och kunde jobba hela dagarna och nätterna.
Så här blev resultatet.



söndag 5 december 2010

Monty Python 2

Japp detta är den andra Monty Python. Målad på lite annat sätt än den förra.
Den första tavlan är ett ögonblick av glädje och spontanitet, ett gruppfoto ska tas, någon kanske kläcker ur sig något kul och de andra brister ut i skratt. Silly helt enkelt. Denna är tvärtom. Alla ser medvetet riktigt sura och deppiga ut. En kul kontrast till den andra tavlan helt enkelt.
Jag är uppväxt med Monty Python, stilbildande och revolutionerande på sin tid (även om jag inte är riktigt så gammal) Allt material håller kanske inte måttet idag, men mycket är klassiskt.
När jag för första gången såg Monty Python and the holy grail på tv så trodde jag inte det var sant! Gick det verkligen att göra en sådan hysteriskt rolig film? Jag fick dagarna efter lånat ett vhs-band, kass inspelning och textad på norska dessutom, men jag var bara tvungen att visa den för min kompis A.J, djupt övertygad att han aldrig sett något roligare. Och jag hade rätt. Monty Python and the holy grail. Se den.
Hm, kanske blir det nästa tavla..

100x100 Akryl

lördag 4 december 2010

WWE Eurosport

Killarna på eurosport ville ha en av mina tavlor som vinst i deras sms-tävling. Gå in och kika och kolla på wwe raw, måndag 21.00 på eurosport och ring och tävla för fullt, speciellt om ni också gillar svettiga män i trikåer! :D Tavlan kommer 10.00min in i youtubeklippet.
Här är länken till deras blogg. http://www.eurosport.se/dont-try-this-at-home_blog149/blogpostlist.shtml